Nyheter | 16.6.2020

Så bygger vi in hjärta i fastigheterna för förskola, skola, vård och omsorg

16.6.2020

“Vi har kommit till Sverige för att bygga hus med hjärta”

Välkommen till vårt första nyhetsbrev. Jag heter Maria Frid och är vd för Hoivatilat i Sverige. Hoivatilat är ett expansivt företag med lång erfarenhet av att utveckla och långsiktigt äga fastigheter avsedda för skola, förskola, vård och omsorg i Finland. Under 2018 startade vi verksamheten i Sverige!

För oss är tre faktorer avgörande för att utveckla hållbara och ändamålsenliga fastigheter tillsammans med våra kunder:

Omsorg
Vi har en stark känsla för verksamheten och människorna som ska bo och verka i huset. Det är genom dialog med barn, äldre, personer med funktionsnedsättning, beställare och operatör som vi får insikter om hur byggnader ska utformas och byggas. Bara då kan det bli riktigt bra.

Långsiktigt ägande
Vi är långsiktiga och aktiva ägare. Det innebär att vi gör vårt yttersta för att fastigheterna skall stödja verksamheterna under lång tid. Det långsiktiga ägandet ser vi som en kvalitetsgaranti.

Finansiering
Vi finansierar projekten. Hoivatilat ingår i Aedifica-koncernen, en stark europeisk fastighetsaktör inom vård och omsorg.

Vi har sedan starten byggt ett seniort team med gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen, offentlig och privat vård och omsorg, management och projektledning samt fastighetsförvaltning.

I detta nyhetsbrev vill vi stolt berätta att vi redan färdigställt våra två första projekt, två LSS-boenden. Under hösten 2020 färdigställs våra första förskolor. Vi är glada över att redan ha fått förtroende att vara med och skapa samhällsnytta i ett antal kommuner och ser fram emot nya spännande projekt tillsammans med våra kunder runt om i Sverige. Att jobba på och med Hoivatilat är att jobba starkt värderingsdrivet med att utveckla hus som verkligen är ändamålsenliga för sin respektive verksamhet, hus med hjärta helt enkelt.

Välkommen!

Maria Frid, vd Hoivatilat AB

Tidigare Nästa