Touhula Förskola - Daghemmet Horisontti, Borgå - Hoivatilat

Daghemmet Horisontti, Borgå

  • Kund: Touhula Förskola
  • Typ: Daghem
  • Ort: Borgå
  • Antal platser: 75
  • Färdigställt: 2014

 ”Alla våra önskemål har beaktats”

– Vi sjörövare kan bygga en räddningsflotte, men inte ett daghem. Låt dem som kan bygga och förvalta fastigheter ha fokus på det, så vi sjörövare kan segla iväg mot nya äventyr.

Så säger Janne Jukarainen, entreprenör. Han och entreprenörs kollegan Olli Liimatainen driver Aarresaari Päiväkodit Daghem (nuv. Touhula Daghem). Det första av Aarresaaris daghem (“Treasure Island”) öppnades redan 1995 i Jyväskylä. År 2014 hade 12 daghem byggts utifrån samma koncept och i augusti 2014 kunde äventyrslystna barn i Borgå flytta in i ett nytt daghem som heter Horisontti (”Horisont”).

Lokaler som stödjer fantasi, musik och fysisk aktivitet

Aarresaari Daghem erbjuder inspirerande och oförglömliga upplevelser för barn. Daghemmens personal stimulerar barnen till aktiviteter såsom skattjakt, användning av fantasin samt utövande av musik och fysisk aktivitet. Aarresaari Daghem i Kuopio och Borgå har förverkligats tillsammans med Hoivatilat och nya enheter finns redan på planeringsbordet.

Enligt entreprenören Janne Jukarainen har det varit trevligt att följa framstegen i de projekt som Hoivatilat har förverkligat.

– På planeringsstadiet tog man hänsyn till och utredde alla våra önskemål. Vi fick hela tiden information om framstegen i projektet, man var ofta före tidtabellen och kvaliteten på byggnationen var utmärkt. Projektets kostnader orsakade oss inga överraskningar.

För oss är det viktigt med den lätthet och trygghet som uppstår i samarbetet med en pålitlig partner, säger Janne Jukarainen med tacksamhet

Är du intresserad av Hoivatilat daghemmet?

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss

  • Registerbeskrivning

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hoivatilat – lösningar för tillväxt

1

Investeringsfritt

Hoivatilats affärsmodell grundar sig på ett aktivt och ansvarsfullt fastighetsägande. Genom att Hoivatilat tar ansvar för fastighetsinvesteringarna och lokalernas funktionalitet kan kunden istället fokusera på att utveckla sin kärnverksamhet.

2

Inflyttningsklart – ett kontrakt

Enligt Hoivatilats livscykelmodell får kunden tillträde till verksamhetsanpassade lokaler genom ett enda avtal. Hoivatilat tar som aktiv ägare ett helhetsansvar för samtliga byggnadsrelaterade kontrakts- och tillståndsprocesser; från markförvärv, projektering och byggnation till underhåll och förvaltning.

3

Erfarenhet och kunskap

Hoivatilat förstår kundens behov och kan regelverket och kraven på samhällsfastigheter. Vi har ett nära samarbete med experter inom design och konstruktion samt operatörer. Varje objekt planeras i dialog med kunden och utifrån lokalernas anvädningsområde. Hoivatilat har erfarenhet från över 200 projekt, vilket gör att kunden kan känna sig trygg genom hela processen.