Framtidens servicekvarter uppfyller våra drömmar!

Servicekvarter är ett koncept som ständigt utvecklas för att möta nya och förändrade samhällsbehov, och där olika verksamheter integreras i samma byggnad eller kvarter. När vardagliga funktioner samlas, möjliggörs sociala fördelar och oväntade synergier. Tillsammans med kunden driver Hoivatilat utvecklingen och skapar ökad samhällsnytta!

Hoivatilat - lösningar för tillväxt

1

Investeringsfritt

Hoivatilats affärsmodell grundar sig på ett aktivt och ansvarsfullt fastighetsägande. Genom att Hoivatilat tar ansvar för fastighetsinvesteringarna och lokalernas funktionalitet kan kunden istället fokusera på att utveckla sin kärnverksamhet.

2

Inflyttningsklart – ett kontrakt

Enligt Hoivatilats livscykelmodell får kunden tillträde till verksamhetsanpassade lokaler genom ett enda avtal. Hoivatilat tar som aktiv ägare ett helhetsansvar för samtliga byggnadsrelaterade kontrakts- och tillståndsprocesser; från markförvärv, projektering och byggnation till underhåll och förvaltning.

3

Erfarenhet och kunskap

Hoivatilat förstår kundens behov och kan regelverket och kraven på samhällsfastigheter. Vi har ett nära samarbete med experter inom design och konstruktion samt operatörer. Varje objekt planeras i dialog med kunden och utifrån lokalernas anvädningsområde. Hoivatilat har erfarenhet från över 200 projekt, vilket gör att kunden kan känna sig trygg genom hela processen.

Intresserad av Hoivatilats koncept för servicekvarter?

Fyll i kontaktformuläret!

  • Registerbeskrivning

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.